Volgers

vrijdag 11 januari 2013

Tips om je droge en beschadigde haar weer te laten glanzen!

Tips om je droge haar weer te laten glanzen!!

  




Je zou je haar natuurlijk kunnen afknippen, maar dat is niet altijd de leukste/mooiste oplossing daarom hebben wij een paar tips om van je droge haar af te komen! 

Tip 1: Smeer je haar in de avond in met een beetje olijfolie en spoel het de volgende ochtend er weer uit! Je haar is superzacht en glanst enorm!

Tip 2: Gebruik haar producten waar kokosnoot olie in zit dat help ook er goed!

Tip 3: Gebruik een haarmasker: Wil je er zelf eentje maken:
    Mayonaise, Olijfolie, Honing, Banaan en Avocado maken je haar zacht en glanzend.
    Ei en Bier verstevigen je haar.

    Haarmasker voor Krullend haar:
    Wat heb je nodig?:

 -Honing
 -2 Eieren
 -2 el Olijolie
 -2 el argane Olie

Hoe ga je te werk?:
Klop het ei los en voeg er honing, olijfolie en de olie aan toe. Roer het door tot er een egaal mengsel ontstaat. Verdeel het masker over je haar en wikkel aluminium folie om je haar. Laat het masker daarna 3uur intrekken. Was daarna het masker uit je haar en was je haar daarna nog met shampoo en conditioner. En je krullen glanzen weer!

Haarmasker voor Droog haar:
Wat heb je nodig?:

-1 overrijpe avocado 

Hoe ga je te werk?:
Prak je avocado zodat er een prakje ontstaat. Meng het prakje door je haar en wikkel daarna je haar in met aluminium folie. Laat het masker 30 minuten zitten en was her daarna heel goed uit! 

Haarmasker voor Geverfd haar:
Wat heb je nodig?:

-1/2 Komkommer
-1 Ei
-1 el Olijfolie

Hoe ga je te werk?:
Snijd de komkommer in kleine stukjes en stop het in de blender of je kunt het natuurlijk ook prakken. Voeg daar 1 ei en een el olijfolie aan toe en meng het allemaal (met de blender of met de hand) door elkaar. Als dit uiteindelijk een egaal papje is geworden meng je het door je haar en wikkel je daarna aluminium folie om je haar heen. Spoel het er na 30 minuten weer uit je haar.

Haarmasker voor Futloos haar:
Wat heb je nodig?:

-3 el Mayonaise
-1/2 el Olijfolie
-1 Ei

Hoe ga je te werk?:
Klop het ei los en meng het met de olijfolie en mayonaise totdat het een glad sausje is geworden. Verdeel het sausje over je haar een wikkel je haar in met aluminium folie. Wacht 30 minuten en spoel het uit met lauw water! 


Liefsx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten