Volgers

donderdag 7 maart 2013


De Perfecte Wenkbrauwen:
Je wenkbrauwen maken je gezicht compleet. Probeer maar eens je wenkbrauwen af te dekken. Het is dus belangrijk om een goede vorm uit te kiezen. De vorm hangt af van de vorm van je gezicht.
Perfecte wenkbrauwenPerfecte wenkbrauwen
Rechthoekig gezicht
Heeft jouw gezicht een rechthoekige vorm? Dan geldt: 'Hoe groter, hoe beter'! Een dikke wenkbrauw past het beste bij je, maar dat betekent niet dat je haren alle kanten op mogen groeien. Het beste is om ze bij te houden door te waxen. Wax breng je in een lijntje aan waardoor het resultaat er natuurlijk uitziet en niet te overdreven is. Als je al van nature al een 'grote' boog in je wenkbrauwen hebt, moet je zorgen dat je hoogste punt op dezelfde hoogte zit als de hoeken van je mond. Hierdoor krijg je een mooie kaaklijn.

Perfecte wenkbrauwenPerfecte wenkbrauwen
Rond gezicht
Heb jij net zoals Fergie een rond gezicht? Accentueer dan vooral de boog in je wenkbrauwen. Het hoogste punt accentueert je gezicht en geeft je een zachte, ronde uitstraling. Dit lukt het best als je je wenkbrauwen bijhoudt met een pincet, zodat je net de kleinste haartjes nog weg kunt halen. Hoe ronder, hoe beter.

Perfecte wenkbrauwenPerfecte wenkbrauwen
Lang gezicht
Bij een lang gezicht past het best een zo recht mogelijk lijntje boven je oog. Natuurlijk heb je nooit een hele rechte wenkbrauw, dus als er nou toch van nature een boog in zit, zorg dan dat hij zover mogelijk naar buiten begint. Hoe verder, hoe beter!

Perfecte wenkbrauwenPerfecte wenkbrauwen
Hartvormig gezicht
Reese Witherspoon heeft de perfecte wenkbrauwen voor haar gezicht. Ze vormen een halve cirkel, precies om haar oog. Hierdoor krijgt ze een zachte uitstraling (en ja, ze ziet er toch heel schattig uit?). Zijn jouw wenkbrauwen toch echt wat voller dan die van Reese, no problemo! Zorg dan dat je ze iedere drie weken bijwerkt, tenzij de haartjes echt als onkruid uit de grond schieten. En onthoudt: hoe ronder, hoe beter. Een hartje heeft tenslotte ook twee ronde bogen bovenaan.

Perfecte wenkbrauwenPerfecte wenkbrauwen
Ovaal gezicht
Lucky you, een ovaal gezicht kan eigenlijk alle vormen wenkbrauwen goed hebben! Jouw gezicht is het meest in proportie en kan dus wat meer hebben. Het makkelijkste is om gewoon de vorm aan te houden die je van nature al hebt en af en toe wat ongewenste haartjes eruit te trekken. Dat gaat het makkelijkst na een warme douche. Je poriƫn staan dan open en de haartjes zijn zachter geworden waardoor ze makkelijk loslaten.


Liefsx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten