Volgers

zaterdag 9 maart 2013


De Top Knot!
Een knot is het ideale kapsel als je een bad hair day hebt, als je de hele dag moet leren of als je gewoon even geen zin hebt in loshangend haar. We zien dan ook regelmatig celebrities op de rode loper met deze updo
knot
Het nonchalante knotje van Whitney Port is bij mij favoriet. Het haar glanst, pluist niet en daarnaast is het makkelijk na te maken. Perfect!
knot
We zijn van Kim Kardashian gewend dat ze er altijd piekfijn uitziet. Zo ook haar knot; er is geen los haartje te bekennen en het is strak op haar hoofd gezet.
knot
Ook Fergie gaat voor een knotje. Van voren zit het strak, maar naar achter is het rommelig vastgezet. Dit maakt het net allemaal een stuk speelser.
knot
Jessica Alba kan alles hebben: los haar, vast haar, krullen en stijl. Op deze foto draagt ze een grote knot met een classy haarbandje.
knot
Actrice Jennifer Morrison draagt hier een mooie grote knot bovenop haar hoofd. Het staat chique maar wel op een nonchalante manier, omdat het niet helemaal strak is vastgezet. I like!
knot
Lily Cole heeft de overstap van model naar actrice gemaakt. Op dit event van haar eerste film draagt ze haar rode haren anders dan we gewend zijn. Het is heel los vastgezet met veel uitpiekende haren. 
Liefsx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten